U bent van harte welkom, ondanks het coronavirus. Lees hier meer over onze voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19.

IntelliSafe

1 augustus 2019

Volvo heeft veiligheid al sinds de oprichting hoog in het vaandel en de ontwikkelingen op dit gebied blijven in hoog tempo doorgaan. Vanaf de lancering van de XC90 in 2015 bood ieder volgend model een “world first” veiligheidsvoorziening, zoals Run-off- road mitigation, BLIS with steer-assist, On-coming Lane mitigation en On-coming mitigation by braking. Wat minder bekend is, is dat veel van deze voorzieningen op het SPA platform nog achteraf toe te passen zijn door middel van een software download.

IntelliSafe

IntelliSafe Support upgrade
De vele veiligheidsvoorzieningen van Volvo zijn samengevat in de naam IntelliSafe. Steeds meer toepassingen werden ontwikkeld zoals Run-off Road Mitigation en Oncoming Lane Mitigation. De laatste technische toepassingen zijn nu achteraf beschikbaar voor de 90-serie modellen. Meer informatie vindt u hier.

IntelliSafe Assist upgrade
Vanaf modeljaar 2017 is ieder model uit de 90-serie standaard uitgerust met IntelliSafe Assist. Deze functie is actief tot ruim 130 km/u. Een XC90 van modeljaar 2016 kan voorzien zijn van IntelliSafe Assist 1e generatie welke nog werkt tot 50 km/u. Na de upgrade kan deze functie gebruikt worden tot 130 km/u. Meer informatie vindt u hier.

IntelliSafe Assist
IntelliSafe Assist is ook als accessoire te installeren. Deze is beschikbaar voor de XC40, de gehele 60-serie en naar de XC90 MY16, allen met automatische transmissie. Meer informatie vindt u hier.

IntelliSafe

Connected Safety
Voor bovenstaande doelgroep is er Connected Safety. Deze functionaliteit wordt namelijk gratis toegevoegd bij het laden van Service 2.0 software tijdens de reguliere onderhoudsbeurt in een SPA of CMA model MY16-19. Meer informatie vindt u op de hier.

Intellisafe prijslijst