U bent van harte welkom, ondanks het coronavirus. Lees hier meer over onze voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19.

Polestar motoroptimalisatie nu met €200,- korting

8 oktober 2020

Ervaar extra rijplezier met Polestar Engineered Optimisation!

Uw Volvo is gemaakt voor veilig en puur rijplezier. En dat kunt u nu naar een nog hoger niveau tillen. Met meer trekkracht, meer souplesse en meer controle. Allemaal dankzij Polestar Engineered Optimisation. Een software optimalisatie die wij binnen een uur voor u installeren.

Polestar Enigneered Optimisation geeft uw Volvo meer power als het erop aankomt:

– sneller en daarmee veiliger inhalen
– moeiteloos rijden in de bergen
– meer trekkracht bij rijden met een caravan of trailer

Maak een afspraak

Na installatie van de Polestar software krijgt niet alleen de motor van uw Volvo extra vermogen maar, indien van toepassing, wordt ook de hele aandrijflijn, zoals de automatische transmissie of AWD geoptimaliseerd. Dat betekent o.a. een flinke boost in het middengebied van het toerenbereik en een verbeterde schakelkarakteristiek. U merkt het meteen aan een scherpere en evenwichtiger rijervaring.

Behoud van alle pluspunten:

De originele garantie en onderhoudsintervallen die gelden voor uw Volvo, blijven ongewijzigd. Ook verandert er niets aan het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot van uw Volvo.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u enthousiast zult zijn over Polestar Engineered Optimisation. Evenals al die andere Volvo-rijders die u al vóór gingen. Daarom installeren wij deze software optimalisatie nu voor €795,- i.p.v. €995,- voor de huidige modellen en €495,- i.p.v. €695,- voor de modellen uit productie.

Deze aanbieding is geldig tot en met 30 november 2020. Voor meer informatie klikt u hier.

Dus wilt u nog meer rijplezier van uw Volvo? Wij verwelkomen u graag in onze werkplaats!

Ja, ik wil meer rijplezier

Polestar Engineered motoroptimalisatie