Vacature workshop support

19 maart 2022

Wij zijn op zoek naar een collega workshop support (service adviseur) die een centrale rol krijgt binnen het bedrijf en schakelt tussen klanten, monteurs en collega’s.

Als workshop support ga je aan de slag met het inplannen van werkplaatsafspraken die telefonisch, per mail of via WhatsApp binnenkomen. Hierbij maak je gelijk de werkorders aan die de autotechnici nodig hebben. Wanneer een auto gereed is, verzorg je de facturatie. Naast plannen ben je ook bezig met het aanvragen van reparaties bij verschillende leasemaatschappijen. Vragen van klanten die binnenkomen handel je af. Je helpt onze autotechnici met het uitzoeken en bestellen van onderdelen. Hetzelfde doe je voor onze externe klanten. Ook pak je indien nodig werkzaamheden zoals het uitpakken, verwerken en retourneren van bestellingen op.

S E R V I C E
A D V I S E U R

Wat vragen wij van jou?
-Kennis van autotechniek;
-Het vermogen om goed zelfstandig werken, maar ook in een team;
-Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
-Digitale kundigheid en leergierigheid;
-Een talent om snel te schakelen en het overzicht te houden;

Dit krijg je ervoor terug:
-Een uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is;
-Informele sfeer en gezellige collega’s;
-Een leuke werkplek voor op de lange termijn;
-Je werkt met de vooruitstrevende merken Volvo en Polestar;
-Een marktconform salaris;

Het bedrijf
S. van der Veen is een automobielbedrijf gespecialiseerd in Volvo en al ruim 90 jaar een begrip in Nijverdal en omstreken. Met ons team willen we aan onze klanten een hoog kwaliteitsniveau van werkzaamheden leveren. Klantgerichtheid staat centraal in ons handelen. We worden dan ook al jaren benoemd tot klantvriendelijkste Volvo Service Dealer van Nederland. Het is de gemoedelijke sfeer en kennis van zaken die ons kenmerkt.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je CV en motivatiebrief per mail naar info@svanderveen.nl t.a.v. Patrick van der Veen.