Accessoires aanbiedingen

8 juni 2024

Profiteer van onze aanbiedingen op accessoires die passen bij het seizoen.

Al onze accessoires worden uitgebreid getest en passen altijd perfect bij uw Volvo. Bovendien speelt duurzaamheid een belangrijke rol.

Nieuw: Daktent

Beleef uw avontuur met de vrijheid van een daktent. Ontworpen voor elk seizoen en vrijwel alle weersomstandigheden, biedt onze daktent veelzijdigheid dankzij een draagvermogen van maximaal 300 kg bij een stilstaande auto.
Geschikt voor Estate- en SUV modellen

Profiteer nu van een introductiekorting van 10% en ontdek de voordelen van een daktent. Nu van € 2.750 voor € 2.475.

Bestel bij ons

Caravanspiegels

Veilig de weg op met onze caravanspiegels. Deze spiegels bieden u beter zicht rondom uw caravan, waardoor inhalen en manoeuvreren eenvoudiger en veiliger wordt. Eenvoudig te monteren en in te klappen wanneer ze niet nodig zijn. Voor € 165 per set.

Bestel bij ons

Bagagebox op trekhaak

Maak uw vakantie compleet met de perfecte reispartner: onze bagagebox voor op de trekhaak. Deze handige box creëert extra opbergruimte aan de achterkant van uw auto, zodat het dak vrij blijft voor het verminderen van luchtweerstand of voor het vervoeren van andere items. De box is met name voordelig voor EV’s, omdat het de actieradius optimaliseert door aerodynamische weerstand te verminderen. Inhoud: 400 L. Leverbaar vanaf 1 juni. Nu van € 1.350 voor € 1.147,50.

Bestel bij ons

Comfort voor alle leeftijden

Bij Volvo staat kindveiligheid altijd voorop. Onze aanpak is gebaseerd op onderzoek naar veiligheid in de praktijk, en we begrijpen als geen ander wat u en uw kind nodig hebben. Profiteer nu van 20% korting op ons kinderzitje, nu van € 345 voor € 276 zolang de voorraad strekt.

Bestel bij ons

Dakbox en lastdragers

Een auto inpakken voor vakantie hoeft geen uitdaging te zijn met ons assortiment stijlvolle dakboxen voor uw Volvo. Zo bent u klaar voor elke roadtrip en elk avontuur. Dankzij de lastdragers monteert u snel en eenvoudig uw dakbox, fietsdrager of sportuitrusting. Nu 15% korting!

Bestel bij ons

Volvo Lifestyle Collection. Nu 20% korting op geselecteerde items.

Volvo Pet
Wees voorbereid op alle weersomstandigheden met deze modieuze pet. Nu van € 20 voor € 16 .

Bestel bij ons

Rugzak Volvo
Scandinavisch design, Volvo-kwaliteit, licht, waterdicht en super praktisch! Nu van € 75 voor € 60 .

Bestel bij ons

Thermobeker Volvo
Deze thermobeker is geïsoleerd om uw drankje tot 6 uur warm te houden. Nu van € 65 voor € 52 .

Bestel bij ons

Deze aanbiedingen zijn geldig t/m 31 augustus 2024.

Scan de code