Accessoires aanbiedingen

24 april 2024

Profiteer van onze aanbiedingen op accessoires die passen bij het seizoen.

Ga er weer heerlijk op uit, maar vergeet niet de fietsen mee te nemen op de trekhaak. Maak gebruik van onze speciale aanbieding: ontvang nu 15% korting op alle Volvo fietsdragers voor op de trekhaak. Zoals bijvoorbeeld een opklapbare fietsdrager voor twee (elektrische) fietsen, nu verkrijgbaar voor slechts €595,-.

Volvo fietsdragers

Opklapbare fietsdrager voor trekhaak, 2 fietsen – FIX4BIKE®
Deze handige fietsendrager is in enkele seconden klaar voor gebruik. Nadien klapt u hem op of bewaart u hem eenvoudig thuis of in uw auto.
€700,- €595,-

Fietsdrager voor trekhaak, 3-4 fietsen – FIX4BIKE®
Deze handige fietsendrager is in enkele seconden klaar voor gebruik. Dankzij de ergonomische handgreep is hij achteraf eenvoudig te demonteren.
€700,- €595,-

Fietsdrager voor trekhaak, 2 fietsen
Een veilig en modern transportsysteem voor twee fietsen, buitengewoon praktisch en eenvoudig in het gebruik bij auto’s met een trekhaak.
€700,- €595,-

Fietsdrager voor trekhaak, 3-4 fietsen
Deze praktische fietsendrager voor 3 fietsen is eenvoudig in gebruik en eenvoudig te monteren op de trekhaak met een snelkoppeling.
€650,- €552,50

Fietsdrager van aluminium met framebevestiging
Als u één of twee fietsen liever op het dak van uw Volvo vervoert, hebben we een aluminium fietsendrager beschikbaar.
€150,- €127,50

Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2024.

Bestel bij ons

Comfort voor alle leeftijden

Bij Volvo staat kindveiligheid altijd voorop. Onze aanpak is gebaseerd op onderzoek naar veiligheid in de praktijk, en we begrijpen als geen ander wat u en uw kind nodig hebben. Profiteer nu van 20% korting op ons verhogingskussen met rugleuning, verkrijgbaar vanaf € 200 zolang de voorraad strekt.

Bestel bij ons

Deze aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2024.

Dakbox en lastdragers

Een auto inpakken voor vakantie hoeft geen uitdaging te zijn met ons assortiment stijlvolle dakboxen voor uw Volvo. Zo bent u klaar voor elke roadtrip en elk avontuur. Dankzij de lastdragers monteert u snel en eenvoudig uw dakbox, fietsdrager of sportuitrusting. Nu 15% korting!

Bestel bij ons

Deze aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2024.

Bagagebox op trekhaak

De ideale reisgenoot voor elke vakantie: de bagagebox op de trekhaak. Deze box biedt extra laadruimte aan de achterkant van uw auto, waardoor het dak vrij blijft om luchtweerstand te verminderen of om andere spullen te vervoeren*. Dit is vooral gunstig voor EV’s om de range te optimaliseren door het verminderen van aerodynamische weerstand. Nu 15% korting!

Bestel bij ons

Deze aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2024.

Hondenhek

Uw honden kunnen ook veilig meereizen in uw Volvo. Ons speciaal ontworpen hondenrek past perfect in de bagageruimte en biedt zowel bescherming als ruimteverdeling. Hiermee kunt u één of twee honden veilig vervoeren. Dit pakket is verkrijgbaar met 10% korting en is geschikt voor diverse V- en XC-modellen.

Bestel bij ons

Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2024.

Cadeautip Onder het kwaliteitslabel Volvo Lifestyle bieden wij u artikelen aan voor onderweg. Nu met 20% korting.

Kleur- en activiteitenboek
Voor jonge reizigers is er nu een kleur- en activiteitenboek van Volvo beschikbaar om de rit zo plezierig mogelijk te maken. Want uiteindelijk draait het om plezier voor iedereen. Nu van € 11 voor € 8,80.

Bestel bij ons

Waterfles
Deze waterfles bestaat voor 98% uit suikerriet en met een dop van natuurkurk is deze fles zeer milieuvriendelijk geproduceerd. Leverbaar in de kleuren Fjord Blue en Sand. Inhoud: 650 ml. Nu van € 17 voor € 13,60.

Bestel bij ons

Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2024.

Volvo Pet
Wees voorbereid op alle weersomstandigheden met deze modieuze pet. Nu van € 20 voor € 16 .

Bestel bij ons

Rugzak Volvo
Scandinavisch design, Volvo-kwaliteit, licht, waterdicht en super praktisch! Nu van € 75 voor € 60 .

Bestel bij ons

Thermobeker Volvo
Deze thermobeker is geïsoleerd om uw drankje tot 6 uur warm te houden. Nu van € 65 voor € 52 .

Bestel bij ons

Deze aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2024.

Scan de code