Koplampen herstellen in plaats van vervangen

17 februari 2018

In de loop der tijd kan het polycarbonaat van de koplampen van uw Volvo verkleuren, vervagen en krassen krijgen door UV-licht, stenen, parkeerschade en andere mechanische slijtgage. Dit kan de helderheid van de koplampen aanzienlijk verminderen en problemen met de zichtbaarheid veroorzaken.

Volvo koplampen herstellen

Voor veel Volvo’s is het herstellen van de koplampen een beter optie, dan het vervangen. Wij kunnen met een speciale methode het herstellen van koplampen aanbieden als een goedkoper alternatief.

Wij gebruiken een reparatieset deze kan worden gebruikt op alle vergeelde en/of bekraste polycarbonaat koplampen. Het bestaat uit een speciale primer op waterbasis, die een ideaal oppervlak creëert voor de beschermende coatinglaag van de 2K heldere koplamplak, die de gerepareerde vlakken afdicht en extra bescherming biedt tegen nieuwe beschadigingen.

Volvo koplampen herstellen

Vergeelde en bekraste koplampen kunnen er vrijwel nieuw uitzien met ons reparatieproces: schoonmaken, schuren, stof verwijderen, primer aanbrengen, heldere lak aanbrengen en laten drogen.

Kosten reparatie per koplamp €190,- incl. BTW.

Scan de code