U bent van harte welkom, ondanks het coronavirus. Lees hier meer over onze voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19.

Vacature zaterdaghulp

31 december 2019

Automobielbedrijf S. van der Veen in Nijverdal is op zoek naar een Zaterdaghulp.

In deze veelzijdige functie van zaterdaghulp maak je kennis met veel verschillende werkzaamheden binnen ons bedrijf. De eerste indruk vind jij belangrijk en daarom zorg je ervoor dat de demo- en leenauto’s, zowel van binnen als van buiten, blinkend schoon zijn. Hetzelfde geldt voor de showroom en de werkplaats. Tussendoor verricht je kleine klussen in en rondom ons pand.

Voor deze functie vragen we van jou:
– Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en het nemen van eigen initiatieven;
– Klantvriendelijkheid en representativiteit;
– Beschikbaarheid op zaterdagen;
– Inzetbaarheid doordeweeks tijdens vakanties;
– Affiniteit met de automotive branche;

Wie zijn wij
Automobielbedrijf S. van der Veen is een Volvo service dealer en al ruim 80 jaar een begrip in Nijverdal en omstreken. Met ons team willen we aan onze klanten een hoog kwaliteitsniveau van werkzaamheden leveren. Klantgerichtheid staat centraal in ons handelen. We worden dan ook al jaren benoemd tot klantvriendelijkste Volvo service dealer van Nederland. Het is de gemoedelijke sfeer en kennis van zaken die ons kenmerkt.

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je CV en motivatiebrief per mail naar Stephan van der Veen via stephan@svanderveen.nl. Voor vragen kun je met hem contact opnemen op 0548 – 612471. Wij zien jouw gemotiveerde reactie graag tegemoet!