Volvo Winterwielen

13 september 2023

Een complete set winterwielen*, bestaande uit speciaal geselecteerde winterbanden en originele lichtmetalen Volvo velgen, wordt nu tot 31 oktober a.s. aangeboden met 20% korting.

* Complete sets winterwielen zijn beschikbaar voor de huidige modellen.

Tijd om te wisselen

Komt de buitentemperatuur onder 7°C, dan is het tijd voor winterbanden. Die zijn speciaal ontworpen voor optimale grip bij koud en nat weer, en voldoen aan de hoogste eisen voor veiligheid en comfort. (of tenminste all-season banden met het 3PMSF-symbool) zijn verplicht in veel landen. Even controleren dus voor u op reis gaat.

Maak uw wisselafspraak

Complete winterwielenset

Nu tijdelijk met 20% korting

Geef uw Volvo behalve meer veiligheid nog iets extra’s, door te kiezen voor een volledige winterwielenset. Zo kunt u uw Volvo verder personaliseren of tijdelijk een andere uitstraling geven. Natuurlijk zonder in te leveren op veiligheid. Wij hebben de juiste set winterwielen voor uw model.

Enkele voorbeelden

Wielenset voor XC40 / XC60
19″ 5-Dubbel Spaaks Black/Diamond Cut van € 2.600 nu € 2.080

Wielenset voor S90 / V90
20″ 5-Dubbel spaaks Black/Diamond Cut van € 3.100 nu € 2.480

Wielenset voor XC90
21″ 8-Multi Spaaks Black/Diamond Cut van € 3.500 nu € 2.800

Meer informatie

Sneeuwkettingen

Centrax sneeuwkettingen

€420 (XC90 € 560)

Naar de sneeuw? Gebruik originele Volvo-sneeuwkettingen die zijn afgestemd op uw Volvo en op de band- en velgafmetingen. Zo voorkomt u schade aan bijv. de wielkasten.

Seizoensopslag

Banden die niet in gebruik zijn, moeten op een donkere, droge en koele plek opgeslagen worden. Zo blijven ze in goede conditie. Wij kunnen kosteloos uw banden per seizoen opslaan. Voordat de banden naar de opslag gaan, controleren we of ze in goede staat zijn.

Maak uw wisselafspraak

Scan de code