Volvo Winterwielen

13 september 2023

Kies voor nog meer veiligheid en geniet van superieure rijprestaties met goedgekeurde winterbanden van Volvo Cars. Deze duurzame banden zijn uitgebreid getest in barre winterse omstandigheden. Ze hebben een profiel dat zorgt voor meer grip, zowel bij lagere temperaturen als op ijzige en besneeuwde wegen.

Tijd om te wisselen

Komt de buitentemperatuur onder 7°C, dan is het tijd voor winterbanden. Die zijn speciaal ontworpen voor optimale grip bij koud en nat weer, en voldoen aan de hoogste eisen voor veiligheid en comfort. (of tenminste all-season banden met het 3PMSF-symbool) zijn verplicht in veel landen. Even controleren dus voor u op reis gaat.

Maak uw wisselafspraak

Complete winterwielenset

Geef uw Volvo behalve meer veiligheid nog iets extra’s, door te kiezen voor een volledige winterwielenset. Zo kunt u uw Volvo verder personaliseren of tijdelijk een andere uitstraling geven. Natuurlijk zonder in te leveren op veiligheid. Wij hebben de juiste set winterwielen voor uw model.

Enkele voorbeelden

Wielenset voor XC40 / XC60
19″ 5-Dubbel Spaaks Black/Diamond Cut vanaf € 2.600

Wielenset voor S90 / V90
20″ 5-Dubbel spaaks Black/Diamond Cut vanaf € 3.100

Wielenset voor XC90
21″ 8-Multi Spaaks Black/Diamond Cut vanaf € 3.500

Meer informatie

Sneeuwkettingen

Centrax sneeuwkettingen

€420 (XC90 € 560)

Naar de sneeuw? Gebruik originele Volvo-sneeuwkettingen die zijn afgestemd op uw Volvo en op de band- en velgafmetingen. Zo voorkomt u schade aan bijv. de wielkasten.

Seizoensopslag

Banden die niet in gebruik zijn, moeten op een donkere, droge en koele plek opgeslagen worden. Zo blijven ze in goede conditie. Wij kunnen kosteloos uw banden per seizoen opslaan. Voordat de banden naar de opslag gaan, controleren we of ze in goede staat zijn.

Maak uw wisselafspraak

Scan de code